OVER ONS

 

Autobedrijf Te Grotenhuis B.V.: de officiële Fiat dealer in Woudenberg

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat. Dat kan een nieuwe Fiat zijn, maar ook een gebruikte. Wij hebben occasions in verschillende prijsklassen. Stuk voor stuk goed onderhouden, zodat u ook met onze gebruikte auto’s niet voor verrassingen komt te staan. Staat de auto van uw dromen er niet bij? Wij zoeken hem graag voor u!
Fiat dealer Autobedrijf Te Grotenhuis biedt een compleet servicepakket. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel voor alle automerken. Tevens kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, winterbanden, wintercheck, vakantiecheck, airco onderhoud etc. Bovendien hebben wij speciale camperservice, onze monteurs zijn gespecialiseerd in camperonderhoud. Want Fiat is per slot van rekening marktleider in campers.
Autobedrijf Te Grotenhuis is actief in de regio Woudenberg, Scherpenzeel, gemeente Barneveld e.o. Een werkplaatsafspraak regelt u in een handomdraai.

 

U kunt online een offerte en een proefrit aanvragen. En uiteraard bent u van harte welkom in onze vestiging. Hieronder vindt u ons adres, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestiging is aangegeven. Graag tot ziens!

ONZE VESTIGING

-->