Vacature: 1e Autotechnicus

Autobedrijf Te Grotenhuis is een gezond familiebedrijf en heeft een rijke historie en een trouwe klantenkring. Het bedrijf bestaat ruim 75 jaar en is gespecialiseerd in alle merken voertuigen. Daarnaast verzorgen wij onderhoud aan Bedrijfswagen tot 3500 kg, campers en young en old timers. We zijn dealer van Fiat personen en bedrijfswagens.


Ben jij een autotechnicus die aan een nieuwe uitdaging toe is? Een teamspeler die specialist is binnen zijn eigen vakgebied, veel passie heeft voor autotechniek, en bereid is zijn kennis uit te breiden tot het hoogste niveau wat in de automobielwerkplaatsen te behalen valt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij bieden jouw de cultuur van een professionele regionale dealer in een internationaal sterke dealer organisatie. We vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan.


Functieomschrijving:

Als autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en controles. De service aan de klant staat hoog in het vaandel 


Functie eisen

We komen graag met je in contact als je aan het volgende profiel voldoet

  • Je bent in het bezit van een diploma eerste autotechnicus
  • Je heb gevoel voor elektronica.
  • Je hebt affiniteit met moderne autotechnologie, waaronder computers en datanetwerken
  • Je bent in het bezit van rijbewijs categorie B.
  • Je bent flexibel, klantgericht en klantvriendelijk en heb een hoog kwaliteitsbesef, daardoor beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • In bent bezit van een APK diploma.
  • Je bent gewent volgens richtlijnen van een importeur te werken.
  • Je blinkt uit door je technische kwaliteiten. 
  • Woonachtig in de omgeving van Woudenberg.


Sollicitatieprocedure 

Ben jij dé autotechnicus die om ons team wil komen versterken? Voldoe je aan het profiel en sta je te springen om je carrière een nieuwe impuls te geven? Dan kijken wij er naar uit om kennis met jou te maken! 


Bel ons voor meer informatie en vragen over de functie en waar je jouw CV en motivatie naartoe kunt sturen!