Fiat Dealer Autobedrijf Te Grotenhuis B.V.

OVER ONS

Autobedrijf Te Grotenhuis is dealer van nieuwe Fiat personenauto’s en bedrijfswagens en verwacht u in Woudenberg om u te helpen met het kiezen van de juiste auto. Wij zijn actief in de regio die bestaat uit Woudenberg, Scherpenzeel, de Glind, Barneveld, Terschuur, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Zwartebroek, Stroe en Kootwijk.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Bij Autobedrijf Te Grotenhuis is het onze missie om u te helpen bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto. Wij hebben occasions in verschillende prijsklassen. Stuk voor stuk goed onderhouden, zodat u ook met onze gebruikte auto’s niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u onze acties en aanbiedingen al bekeken?

SERVICE EN ONDERHOUD

Voor een servicebeurt, schadeherstel of onderhoud aan uw Fiat gaat u natuurlijk naar de Fiat dealer. Autobedrijf Te Grotenhuis biedt een compleet servicepakket. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel voor alle automerken. Tevens kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, winterbanden, wintercheck, vakantiecheck, airco onderhoud etc. Maak direct een werkplaatsafspraak.

-->