OVER ONS

Hartelijk welkom bij Autobedrijf Te Grotenhuis

 

Autobedrijf Te Grotenhuis is een familiebedrijf waar service vooropstaat. Het dorpse karakter van dit autobedrijf is behouden, aangevuld met een uitgebreid pakket diensten dat een modern autobedrijf kenmerkt. U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat. Dat kan een nieuwe zijn, maar ook een gebruikte. Dankzij het veelzijdige en ruime aanbod van occasions is de kans groot dat u bij ons iets van uw gading vindt.

Doordat wij juist dat beetje extra service bieden, hebben wij in de loop der jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn actief in de regio die bestaat uit Woudenberg, Scherpenzeel, de Glind, Barneveld, Terschuur, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Zwartebroek, Stroe en Kootwijk. Met onze vestiging in Woudenberg zijn wij altijd dichtbij!

 

Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf en ons veelzijdige dienstenpakket. U kunt online een offerte en een proefrit aanvragen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze vestiging. Op de pagina Contact vindt u ons adres, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestiging is aangegeven.

ONZE VESTIGINGEN